Shenasi Rama : Çfarë hajdutësh ka në Shqipëri

Analisti shqiptar Shenasi Rama njëri prej drejtuesve të lëvizjes së dhjetorit të 90-ës ka bërë një krahasim se sa shiten pemët në Shqipëri dhe sa në Spanjë e  Shtetet e Bashkuara.

Çmimet e mëposhtme flasin vetë.

Çmimi i pemëve në Shqipëri:

1 palmë = 800 euro

1 pishë = 5.500 Euro

Çmimi i pemëve në SHBA:

1 palmë = 59.99 dollarë

1 pishë = 49.99 dollarë

Çmimi i pemëve në Spanjë:

1 palmë = 120 Euro

1 pishë = 89.50 Euro

‘Kësaj i thonë hajni, me e sjellë pishën nga Kentucky në Tirane bën 600 dollarë me avion, me e shkulë në Fushe Arrez e me e sjellë në Tiranë, 30 euro. Pah, Pah, çfarë hajnash ka në atë vend’,- shkruan Shenasi Rama në profilin e tij në Facebook.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.