Shembet hyrja e Komisariatit nr.6 në Tiranë!

Hyrja e Komisariatit nr.6 të Policisë në Tiranë është shembur! Famirësisht nuk ka zënë poshtë asnjë punonjë policie. Kjo godinë që ndodhet në Kombinat është e re dhe e inauguruar vetëm pak kohë më parë. Nuk dihen shkaqet e shembjes së godinës, por natyrisht dyshimi kryesor mbetet tek cilësia e punimeve.

Sot, ndërtuesit janë rikthyer në godinë dhe kanë vendosur skelat për ta ndërtuar sërish. Nuk dihet nëse ka filluar ndonjë hetim ndaj firmës që kreu punimet.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.