Sandrit, i keni thene gje per kete pune..!?

Enkelejda Veliu

Nuk kane infrastrukture moderne …
Edhe shkollat e reja qe jane bere, asnjera prej tyre, nuk ka ngjashmeri, me modelet e shkollave ne bote..
-Pajisjen e tyre, me dollape personal per secilin nxenes..
E per te shpetuar nga cantat e renda femijet..bejne kete tjetren..
Dy ore ne dite..
Dakort..kur temat kane ngjashmeri me njera tjetren..dhe jane brenda nje kapitulli..po kur kalon nga nje kapitull ne tjetrin??
Dhe a mesohen me mire dy mesime njeherazi..?!
Kjo eshte zgjidhja..??

Loading...

Dakort..eshte me lehte keshtu..??
Edhe mundet..
Po duhet eksperimentuar me pare..
Fillimisht ne klasa dhe shkolla pilot..pastaj le te shtrihej ne tere shkollat..
Po duheshim pyetur edhe ne..mesuesit..
Ka efikasitet apo jo..apo bingo..
Sepse jemi ne..qe do te punojme aty..
Pa duhen ndertuar dhe pyetsor per nxenesit..edhe prinderit..
Jemi tre komponente te rendesishem..
Nxenesit..mesuesit dhe komuniteti i prinderve..
Ne sdime gje..
Shyqyr..qe ndoqem lajmet..qe mesuam lajmin..
More..ju te ministrise..!

#Sandrit..i keni thene gje per kete pune..???#

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.