Sakrifica e kotë për një foto me një VIP

Të arrish kapësh një foto me një personazh të njohur që e keni përzemër është vetëm gjysma e punës.Sepse është vërtetë shumë e vështirë të kesh një foto të mirë, pasi në momente të caktuara personazhi që me të cilin kërkon të kesh një kujtim nuk është në pozicionin e duhur, a më keq akoma, ju mund të mos jeni në gjendjen më të mirë.Në shumë raste, personazhe të ndryshme nuk mund të lënë as të afrohesh dhe në shumë raste mund të improvizosh. Në galerinë më poshtë do të ndiqni disa foto të parealizuara me personzhet e njohura.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.