Rrjeti social në ‘errësirë’ në të gjithë botën! Çfarë po ndodh?

Rrjeti më i madh social Facebbok shfaq sërish probleme. Facebook ka rënë në Shqipëri dhe sipas raportimeve të mediave ndërkombëtare probleme ka pasur në të gjithë botën, me përdoruesit të cilët nuk arrijnë në kenë akses në llogaritë e tyre.

Mësohet se rrjetet sociale nuk funksionojnë në Britani të Madhe dhe në Europë.

Ende nuk dihet çfarë e ka shkaktuar këtë problem, por disa përdorues të këtyre rrjeteve sociale nuk mund të postojnë apo të hapin llogaritë e tyre.

dhkl.jpg

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.