Robert De Niro dhe gruaja Grace Hightower ndahen pas më shumë se 20 vjetësh

 

Robert De Niro dhe bashkëshortja e tij për më shumë se 20 vjet, Grace Hightower janë ndarë, Një burim i afërt me çiftin konfirmoi se ata nuk jetojnë më së bashku. Ne dëgjojmë se pritet që ata të njoftojnë publikisht ndarjen e tyre në javët e ardhshme.  “Ata nuk jetojnë së bashku në këtë kohë.” Burimet sociale kanë vënë re se ylli i “Raging Bull” De Niro ka qenë solo në ngjarjet që ai zakonisht do të ndiqte me Hightower gjatë muajve të fundit.  De Niro dhe Hightower u martuan në vitin 1997 dhe ata kanë dy fëmijë të rinj së bashku.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.