“Ringjallja” e Panterës

RES Design ka rikrijuar supermakinën legjendare De Tomaso Pantera me emrin e ri Project Panther.

E bazuar te Lamborghini Huracan, Project Panther do të bëhet gati në fabrikën e re të firmës (në Modena të Italisë) dhe do të dalë në treg në gjysmën e dytë të vitit 2018.

Qëllimi kryesor i skuadrës dizenjuese të kësaj makine është krijimi i “makinave klasike të ardhshme që reflektojnë esencën e makinave ikonë”.

Loading...
Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.