Rilindja ka ngelur në mëshirë të skandaleve të Spiropalit dhe Lleshit

Nga Dritan Kaba

Ja mori doren Rilindja, nxjerr ndonje video nga të sajat dhe opa harrohen kriminelet dhe skandalet e korrupsionit.
Më pas nxjerr edhe Elisen bashkë me Sandrin, po nuk mjaftuan, shton edhe Etilden dhe keshtu plotesohet më mirë .
U harruan incerenatoret, koncensionet, vjedhjet me firma fantazmë , fallsifikimet, rruget që na i japin më shtrenjtë se “frengu, pulen”.
U harruan ligjet antikushtetuese në favor të oligarkeve. Grabitja e taksave së shqiptareve.
U harrua Damian Guruja, Lindita, Sajmiri i hashashit, Beqja i koncensioneve në shendetesi, “ministri“ dhender që na perfaqeson  pa qenë minister.
Rilindja nese me fasade nuk ja del, mundohet t’ja dalë me skandale më të medha në sytë e njerzve, duke berë të harrohen ato të vertetat. Ato që i cojnë në burg.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.