Rezultatet paraprake në PE, reagon Fleckenstein pas humbjes së postit: Do të vazhdoj të jemi i lidhur me Europën dhe Ballkanin Perëndimor

Pas publikimit të rezultateve paraprake të zgjedhjeve të Parlamentit Europian, Knut Fleckenstein, raportuesi për Shqipërinë në KE, nuk është zgjedhur për të qenë pjesë e Parlamentit Europian.

Pak pas rezultatit paraprak, Fleckenstein ka reaguar në një postim në Twitter, duke u shprehur se ai do të vazhdojë të jetë i lidhur me Europën dhe Ballkanin Perëndimor.knut

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.