Rezultatet e studimit janë befasuese/Sa duhet të zgjasë seksi që të kënaqet femra?

Në shumë studime që janë kryer në fushën e seksologjisë, pyetja “Sa duhet të zgjasë një raport seksual i kënaqshëm” ka qenë e pashmangshme.

Për ti dhënë përgjigje kësaj pyetje nga studimet ka rezultuar se kohëzgjatja ideale e një marrëdhënie të mirë seksuale, ku kënaqet edhe mashkulli, edhe femra, është 13 minuta. Por mbi të gjitha, rëndësi ka cilësia e kënaqësisë, pasi në shtrat nuk mund dhe nuk duhet të ekzistojnë rregulla të prera, sepse kushdo kënaqet në mënyra dhe në kohë të ndryshme.

Dhe studiuesit kanë dashur të kuptohet se për të pasur një marrëdhënie intime të kënaqshme nuk duhet ndonjë rekord kohëzgjatjeje. Pra, ajo që është e rëndësishme ka të bëjë me cilësinë e një raporti.

Marrëdhënia ideale seksuale duhet të zgjasë nga 7 deri në 13 minuta për të qenë e kënaqshme. Pa u lodhur dhe u stërmunduar, por nëse e kalon këtë “afat”, mund të humbasësh vëmendjen dhe të shpërqendrohesh, shkruan Class.

Seks i vërtetë, sipas studiuesve, është pikërisht kjo kohëzgjatje, nga 7 deri në 13 minuta. Me kaq pak mund të arrihet argëtimi, edhe pse do ishte mirë që koha të ishte edhe më e gjatë. Ndërkohë, koha është e mjaftueshme që të filloni të mendoni për të gjetur mënyra të tjera për të qenë më të mirë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.