Regjimi i narkoshtetit kundërmon në Evropë”, Berisha publikon reportazhin e ZDF: Shqipëria para një apokalipsi

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar një reportazh të medias gjermane ZDF, e cila ka ndërtuar një reportazh për plehrat në Shqipëri.

Në reagimin e tij Berisha shkruan se ky është narkoregjimi në Shqipëri që kundërmon Evropën.

berisha2222

Postimi i plotë

Droge, plehra/plehra, droge

Rrjeti me i madh televiziv gjerman ZDF pershkruan mbytjen e vendit nga plehrat, si apokalis.

Nderkohe qeveritaret siçiliste vazhdojne vjedhjen e taksave qe paguajne qytetaret per pastrimin dhe plehrat!

Ketu me poshte keni reportazhin e rrjetit televizive ZDF. sb

“Reportazhi i ZDF: Shqipëria para një apokalipsi

Kanali i njohur gjerman ZDF i ka kushtuar një reportazh të gjatë problemit të ndotjes së ambientit dhe plehrave që kanë pushtuar vendin tonë.
Reportazhi është publikuar edhe në faqen zyrtare dhe faqen e FB të këtij rrjeti, shoqëruar me shënimin:

Shqipëria ka një problem të madh: plehrat- aty ku askush nuk duhet të jetë.
Ajo që duhet si një film apokaliptik, kërcënon njeriun dhe natyrën.”

Loading...

Rregjimi i narkoshtetit kundermon ne Europe:Droge, plehra/plehra, drogeRrjeti me i madh televiziv gjerman ZDF pershkruan mbytjen e vendit nga plehrat, si apokalis.Nderkohe qeveritaret siçiliste vazhdojne vjedhjen e taksave qe paguajne qytetaret per pastrimin dhe plehrat! Ketu me poshte keni reportazhin e rrjetit televizive ZDF. sb“Reportazhi i ZDF: Shqipëria para një apokalipsiKanali i njohur gjerman ZDF i ka kushtuar një reportazh të gjatë problemit të ndotjes së ambientit dhe plehrave që kanë pushtuar vendin tonë.Reportazhi është publikuar edhe në faqen zyrtare dhe faqen e FB të këtij rrjeti, shoqëruar me shënimin:Shqipëria ka një problem të madh: plehrat- aty ku askush nuk duhet të jetë.Ajo që duhet si një film apokaliptik, kërcënon njeriun dhe natyrën.”

Posted by Sali Berisha on Sunday, May 20, 2018

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.