Redon Makashi: Nuk do të bëj dasmë kurrë

Redon Makashi ka qenë i ftuar këtë mëngjes në “Wake Up” ku u ngamcua nga moderatorët për dasmën e tij.

Kanë qenë disa alternativa të hedhura nga Isli dhe Ori, si për shembull të këndoj vetë në dasmë, apo të bëj një koncert në shesh, por përgjigja e Redonit ka qenë e thjeshtë: Nuk do bëj dasmë fare!.

Loading...

Ai shprehet se në kohët e sotme dasmat janë bërë shumë shoqërore, jo si dikur që kanë pasur tradita.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.