Jemi në prag të katastrofës më të madhe kombëtare që nga 1913!

Grafika pasqyruese nga i Madhi Avni Delvina)

Një PUÇ ANTIKOMBËTAR DHE ANTIAMERIKAN ËSHTË DUKE NDODHUR PREJ 19 MUAJSH NDËRSA TANI JEMI NË FINALE!!!

Oligarkia Sorosiane (që kontrollon edhe PD-në me Kolonën e Sorosit) me qëllim që të shpëtojë nga një hakmarrje e afërt amerikane po zbaton taktikën e tokës së djegur për çdo avantazh që ka pasur Shqipëria e derisotme që e ka bërë të interesuar Amerikën për tl mbështetur Shqipërinë!

Shitja me urgjencë e bankave që po largohen rusëve dhe veglave të tyre është veç një pjesë e vogël e rritjes së influencës ruse në ekonominë dhe politikën shqiptare!

Turqia e Erdogan që tashmë është një aleat i fuqishëm dhe strategjik i Serbisë si pjesë e marëveshjeve të reja me Rusinë, i ka shtrirë kthetrat në të gjitha trojet shqiptare dhe po ushtron një ndikim të ashpër drejt rritjes së antiamerikanizmit me hir dhe me pahir ndër shqiptarë!

Kina urtë e butë e ka rrit fort influencën në Rajon dhe Shqipëri dhe dihet që është një aleat i fortë i Serbisë!

Gjermania për shkak të përplasjes frontale me SHBA ka ndërtuar një mbrojtje të fortë për gjithë Rrjetin Soros në Rajon, Shqipëri dhe Kosovë të cilin po e përdor si një ushtri jeniçerësh të përzënë nga SHBA për të rritur antiamerikanizmin në Rajon dhe shkretuar çdo influencë amerikane! Nëse ndjek çdo ditë DW (Shqip) përroi psikik antiamerikan nuk pushon 24/7!

Madje në Shqipëri Fondacioni Soros me mbështetjen edhe të fondacioneve partnere të Gjermanisë (me konsnesusin e Lul Sorosit dhe Kolonës së Soros në PD) po përpiqen të krijojnë me anë të “shoqërisë civile” një parti të re sorosiane gjoja “antiestablishment” me qëllim që të kanalizojnë në favor të Soros pakënaqësinë në rritje të shqiptarëve ndaj kësaj klase politike sorosiane mercenare të armiqve të Shqipërisë dhe SHBA!

Ndërkohë Oligarkia Sorosiane po e bën Shqipërinë krejt të pavlerë për interesin amerikan duke ia vënë në tavë të gjithë fuqive antiamerikane Rusit, Turqisë, Kinës! Po asgjësojnë dhe tjetërsojnë me shpejtësi çdo aset dhe potencial gjeopolitik që përbën interes per SHBA!

Edhe Skenari më i fundit i Soros për copëtimin e Kosovës që u zbatua nga Hashim Thaçi, u ndërmjetësua direkt nga Edi i Sorosit që kishte garancinë e heshtjes nga Lul Sorosi!

një rast tipik i veprimeve antiamerikane të Klikës në pushtet është edhe Aeroporti i Kukësit që mbahet në “gjumë” prej vitesh si aset rezervë i Bazës së Bondsteel-it po asgjësohet si aset rezervë ushtarak duke iu vënë në dipozicion oligarkëve të Edit si Kastrati and co që krijojnë dyshime për lidhje me faktorët antiamerikanë jashtë Shqipërisë!

Aeroporti strategjik i Rinasit është në duart e kinezëve por objektivi janë burimet nëntokësore (kromi psh është jo vetëm me rëndësi ekonomike por edhe strategjike ushtarake dhe ndërkohë kthetrat po shtrihen gjithkund te nikeli apo dhe bakri)! Gjths obkektivi i koordinuar ruso-kinez është kapja e porteve detare për të qenë shumë shpejt në favor të daljes në det të Serbisë!

Ekonomia ka falimentuar totalisht por po mbahet e fshehtë pavarësisht statistikave të frikshme të gjëndjes së biznesit nën darën e bankave dhe policëve, tatimorëve, inuksave dhe fuksave!

Të gjitha shërbimet shtetërore kanë falimentuar dhe po mbjellin vdekje në shëndetësi, sigurinë ushqimore, ndoitjen e ujërave, ajrit! Dejtësia e re sipas Reformës Sorosiane tashmë është kthyer në një kamzhik 100% në duart e Kryeministrit! Soros madje po krijon edhe monopolin e shërbimit të avokatisë dhe ligji i ri parashikon heqjen e liçensës së çdo avokati me kërkesë të Ministrit të Drejtësisë!!!

Kolona e Pestë e Soros që ka kapur PDnë me në krye diversantin e Soros Lul Sorosin, ja ka dalë me sukses të bindë çdo shqiptar që të mos mbajë asnjë shpresë te PD se ajo ka veç vlerën e një kufomë të pakallur që po qelb me erën e saj çdo shpresë të demokratëve për shpëtim!

Të gjitha këto janë në funksion të Axhendës së Soros për shpopullimin e Shqipërisë, axhendë e cila është në hapat kulmorë! Asnjë shqiptar nuk po gjen asnjë arsye të jetojë më në këtë vend! Këtu jeta e tij është një ferr pa rrugëdalje!

Për të Shqipëria është zyrtarisht nje Diktaturë por qytetarët nën çensurë të plotë TV nga banda e gazetarëve mercenarë të Soros e mbajnë në errësirë llojin e ri të diktaturës dhe për herë të parë në botë (si pjesë e një eksperimenti me vlerë ndërkombëtare): DIKTATURË E OLIGARKISË SOROSISTE!

Kjo është një mostër hibride që ka në ADNnë e saj të ndërthurura genet e çdo lloj regjimi autoritar dhe vasës, si të juntave fashiste ashtu edhe atyre bolshevike dhe çdo regjimi antidemokratik dhe korruptiv!

Por duhet theksuar si çështje e ditës se pas dështimin të Skenarit të Soros të koordinuar me Gjermaninë për kthimin e Shqipërisë në një hale të shkarkimit të 600 mijë refugjatëve afrikano-arab për shkak të refuzimit franko-amerikan (u përdor në Paris argumenti i cënimit të sigurisë së muxhahedinëve të vendosur në Shqipëri), tani janë shpejtuar negociatat me çdo forcë antiamerikane për të kthyer Shqipërinë në një rrënojë për çdo interes amerikan me qëllim që interesi amerikan për ne të mos ketë asnjë lloj kuptimi dhe kshu të braktisemi në shtratin tonë të vetvrasjes ku janë bërë gati hanxharët dhe thikat për të na copëtuar dhe shitur pjesët e trupit të atdheut me vlerën e skrapit!

Ndërkohë i gjithë networku global i Sorosit është vënë në funksion të Bandës Shqiptare në pushtet dhe opozitë në përpjekje për të krijuar acarime artificiale politike dhe mediatike ndaj Washingtonit përfshi në mënyrë të veçantë edhe votimin e herëpas hershëm në çdo institucion ndërkombëtar dhe për çdo çështje kundër SHBA! Madje edhe për kampionatin botëror të futbollit për të cilin Trump ishte i angazhuar personalisht Shqipëria votoi kundër duke ja dhënë votën Marokut veç për të acaruar Shtëpinë e Bardhë!

Nga ana tjetër edhe Kosova është në prag të katastrofës së humbjes së gjithshkaje që përfaqëson fitorja e 1999 duke humbur territoret më me vlerë të saj nga “zgjimi” i spiunëve “të fjetur” të aktivizuar me ndërmjetësimin e Qeverisë Shqiptare apo më saktë të Qeverisë së Soros me garancinë e heshtjes së Opozitës së Lul Sorosit!

DHE TË GJTIHA KËTO ME URGJENCË PARA ARDHJES SË PERSONELIT TRUMPIST NË AMBASADËN AMERIKANE NË SHTATOR!

Ndërkohë të gjitha këto po ndodhin kur ju jeni duke u shungullu në Diell!!! O Shqiptar! Ora juaj e Vdekjes si popull, si Komb po ofron!!!

ÇOHI O TË DEKUN OSE MALLKUAR QOFSHI NË FERR PËRGJITHMONË!!!

*Levizja antisoros

 

 

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.