Rama “qeras” me një video për Dibrën: “Për ne Dibra s’është vetëm Rruga e Arbërit”

Kryeministri Edi Rama ka ndare me ndjekesit e tij ne rrjetin social Facebook sot, nje pijese nga punimet qe po behen ne rrugën kombëtare te Dibres, e shkatërruar prej dekadash.

“MIRËMËNGJES 😀 dhe me këtë tjetër provë të qartë të faktit se për ne Dibra nuk është vetëm Rruga e Arbërit, por edhe kjo rrugë kombëtare e shkatërruar prej dekadash, ju uroj një ditë të mbarë 👷‍♂️🚧”- shkruan Rama.

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.