Rama “qeras” kritikët me këtë video

Kryeministri Rama e ka nisur diten sot me pamjet nga hapja e njesise se Senologjise, ne Spitalin e Durresit, ku ofrohet sherbimi i plote per diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit. Bashkengjitur videos, Rama shkruan se nuk duhet harruar se ka ende shume pune per te cuar aty ku duhet spitalet, por ka edhe nje mesazh per gjithe kritiket.

Mesazhi i Rames 

MIRËMËNGJES 😀 dhe pa e harruar që sa shumë mund e punë na duhet akoma për t’i çuar spitalet aty ku duam, por edhe duke i kujtuar kujtdo që sot ato janë gjithnjë e më shumë si dita me natën krahasuar me çfarë ishin pesë vjet më parë, ju uroj një javë të mbarë 😊

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.