Rama nuk ka kë të lëshojë më ,zgjidhja është të largohet

 
 Fatbardh Kadilli

Sot Rama nuk e dorëzoi ministrin e tij. Sot, KM u shfaq hapur si protektori politik i klanit të drogës ne pushtet. Sot, Rama haptazi deshmoi se është bashkëpunëtor, në mos ideator i prishjes së hetimit ndaj Fatmir Xhafajt dhe Agron Xhafajt.

Largimi i Agron Xhafajt drejt Italisë për t’u dorëzuar “me këmbët e veta” në burgun që shmangte prej 5-6 vjetësh, në fakt, është një lëvizje e kalkuluar për të mos lejuar hetimin ndaj tij pas videopërgjimit, për t’i zgjatur sado pak jetën politike Ramës dhe Xhafës.

Rama sot bëri dhe ekspertin duke e deklaruar të reme, jo autentike videopërgjimin. Ky është qëndrimi politik i tij dhe pengim i hapur i drejtësisë.

Rama nuk ka kë të lëshojë më, nuk ka kë të largojë më. Zgjidhja është të largohet ai.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.