Rama i vendosur në marrëzinë e tij: Teatri Kombëtar do të shembet!

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se nuk tërhiqet nga projekti për ndërtimi i Teatrit të ri Kombëtar.

Në sesionin e dytë të Kongresit socialist, Rama tha se Teatri i ri Kombëtar do të ndërtohet me çdo kusht.

“Nuk harroj Teatrin e ri Kombëtar të cilin do ta ndërtojmë me sesbën dhe për turpin e të gjithë atyre që e kanë baltosur pa lindur projektin tonë le ta bëjmë teatrin e ri kombëtar një kryevepër të konfirmuar ndërkombëtarësisht ashtu si Arena“, shprehet Rama.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.