Rama i prerë, apel të fortë Parlamentit: Grupin “KÇK” ta shpallim në kërkim

Kryeministri Edi Rama ka lëshuar sërish akuza të forta në adresë të prokurorit të Durrësit dhe gjykatëses atje, duke i kërkuar Kuvendit, reagim me forcë ndaj këtyre prokurorëve, të pagëzuar si pjesë e grupit KÇK, kap ca të kapësh.

“I them parlamentit se ka ardhur koha që të reagojmë me forcë ndaj prokurorëve dhe gjykatësve që nuk e kanë kaluar vetingun e dinë që nuk e kalojnë dhe kanë nxjerrë dhe një togfjalësh mes tyre, KÇK, kap ca të kapësh. Këtë grupim KCK ky parlament duhet ta shpalli grup në kërkim, jo metaforikisht, e them nw në mënyrë të drejtëpërdrejtë”- tha Rama.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.