Quhej “Romeo” i Riminit,sepse kishte fjetur me 6,000 gra

Vdes ndërsa kishte marrëdhënie seksuale me 23 vjeçaren

Maurizio Zanfanti, i quajtur Romeo i Riminit, ka fjetur  me më shumë se 6,000 gra pasi u bë i famshëm si promovues i klubeve të natës në qytetin e plazhit në vitet 1970. Ai ishte duke kënduar të martën në mbrëmje, kur  pësoi një sulm fatal në zemër.  Mediat italiane thanë se ishte mënyra se si do të donte të shkonte. Detyra e tij ishte të bisedonte me gratë e reja në rrugë dhe t’i bindte ata të vinin brenda ne lokalet e nates.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.