Punëtorët e Bypass-it të Fierit dhe Vlorës në protestë, pa rroga dy vite

Punonjësit e Bypass-it të Fierit dhe Vlorës kanë dalë në protestë ditën e sotme. Shkak për protestën e tyre është bërë mosmarrja e pagave për dy vite.

Kujtojmë këtu se punimet për By-passin e Fierit kanë nisur dhe janë pezulluar dy herë. Shumë banorë të zonës nuk i kanë marrë paratë e shpronësimit, ndërsa të tjerë janë trajtuar me çmime diskriminuese.

Ndërkohë ministri i infrastrukturës, Damian Gjiknuri ka deklaruar, se brenda vitit punimet për këtë aks do të fillojnë sërish dhe brenda vitit tjetër do të ketë përfunduar.

Përsa i përket By-passit të Vlorës, Gjiknuriështë shprehur se do të kërkojë më shumë kohë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.