2018 Samsung prezanton Galaxy S9 dhe S9+, risitë

Gjiganti i teknologjisë, Samsung, ka prezantuar sot dy modelet e reja të smartfonit Galaxy, S9 dhe S9+.

Dy modelet e reja janë thuajse identikë në dizajn me paraardhësit. Ndërsa risitë janë të shumta dhe nisin që prej kamerës, baterisë, shpejtësisë por edhe mundësisë për ta patur në katër ngjyra të ndryshme.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.