Publik Radio ON AIR

Platforma mediatike “PUBLIK.live” po rritet pak e nga pak por me hapa te sigurtë . Një media e vogël por që lexuesi po e bën të madhe cdo ditë.

Ndryshe nga “mirëmëngjeset e propagandës 3 D të  kryeministrit Rama apo “Qytetarit digital” të ish-kryeministrit Berisha në redaksinë tonë vijnë info dhe denoncime nga qyetarët, dhe publiku i gjërë i cili jeton pertej realitetit fantazmë të glorifikuar nga mediat e blera me para që kullojnë gjak e sakrifica taksash dhe mundimesh nga  shumica e shqiptarëve.

Një media e vogël që nuk heziton të shkruaj dhe publikojë cdo lajm apo mendim që është në interes të publikut të gjërë shqiptar. Një redaksi me shumë bashkëpunëtorë dhe ndryshe nga shumica e portaleve të Tiranës që marrin zarfe me shuk eurosh cdo muaj nga ministra, ish ministra, kryetarë bashkie, qeveritarë dhe ish qeveritarë…   pse jo dhe nga bota e errët e krimit.

“Publik Radio” do transmetojë muzikë të perzgjedhur dhe shumë shpejt edhe lajme ore pas ore. Ju mjfaton klikimi në “Publik.live “dhe aparati juaj smarfonë që ju të degjoni Publik Radio ne cdo vend te botës

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.