Pse ikin shqiptarët?

Dritan Shano

Po ja, ndoshta ikin sepse është provuar se: vetëm me 1 të ikur nga Shqipëria, ata e kapin ndonjë punë pa u bërë anëtar partie; kapin institucione politike, ekonomike dhe shoqërore të shekullit 21 duke lënë pas ato të shekullit 15 që kanë këtu; kapin edhe siguri ushqimore, shëndetësore, dhe arsim për të ardhmen dixhitale për vete dhe për fëmijët …. i ngelet vetëm t’i çojnë ndonjë lek gjyshit dhe të përshtaten me kulturën e vendit ku kanë shkuar – të kalojnë te vijat e bardha psh.

(p.s. ikja ndodh drejt vendeve ku dinjiteti,mundi, djersa, sakrifica kanë akoma kuptim)

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.