Provoni “vajazzling”, metodën e fundit që po kënaq femrat e po eksiton meshkujt

Nëse doni të bëni diçka ndryshe në jetën dhe trupin tuaj, ndoshta duhet ta provoni një herë vajazzling. Nuk e dini çfarë është? Ka të bëjë me dekorimin e pjesëve intime me gurë të shtrenjtë dhe ky trend është krijuar nga Jennifer Love Hewitt.

Teknika i lejon më të guximshmëve të dekorojnë sipërfaqen e vaginës së tyre.

Hapi i parë për t’iu nënshtruar vajazzling-ut është depilimi, më pas aplikon brilantët në zonë në dizenjon e dëshiruar.

Zbukurimi zgjat rreth 5 ditë dhe ditën e parë estetistet eksperte, ndalojnë në mënyrë kategorike ‘gjimnastikën në dhomën e gjumit’.

Çmimet për dizenjo variojnë mesatarisht nga 60 në 110 dollarë. Gjatë ditës së parë, pasi keni aplikuar gurët nuk duhet të keni raporte seksuale, pasi mund të bëjë që gurët të shqiten.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.