Prova e fundit/ Tirana braktis jo vetëm Ramën, por edhe Veliajn

Sot kishin provën reale, provën për të treguar se ishin më shumë.

Por sot Edi Rama, Erion Veliaj dhe shpura e tyre e rilindjes janë braktisur nga Tirana.

Në shesh ishin vendosur 8 mijë karrige dhe Rama e Veliaj edhe pse sollën njerëz me autobusë nga e gjithë Shqipëria, nuk i mbushën dot.

Tirana e ka braktisur me kohë Edi Ramën, ndërsa sot kryeqytetit tregoi se ka braktisur edhe Erion Veliajn.

Edhe pse u përdor imazhi i Veliajt për tubimin, me qëllim që të mos ngjallej negativitet, Tirana sot ka vendosur të braktisë totalisht Edi Ramën dhe rilindjen e tij.

Sot nuk shikojë një qytetar Tiranës që ti bashkohej mitingut rilindas.

Prova reale e nxori jashtë faze Ramën, i cili më pas u hodh në sulm ndaj medias, duke e akuzuar se bën propagandë të keqe ndaj tij.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.