Policia, video-mesazh për shoferët: Kujdes kur manovroni në borë dhe akull

Policia e Shtetit ka publikuar një videomesazh me këshilla për shoferët që qarkullojnë në kushtet e dëborës dhe akullit.

KËSHILLA PËR DREJTUESIT E MJETEVE NË KUSHTET E DËBORËS DHE TË AKULLIT

KËSHILLA PËR DREJTUESIT E MJETEVE NË KUSHTET E DËBORËS DHE TË AKULLIT

Gepostet von Policia e Shtetit am Mittwoch, 21. November 2018

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.