Policia në aksion gjatë natës. Ç’ndodhi në Tiranë-Durrës (video)

“Është koha t’u tregojmë vendin”

 

Pese shofere te arrestuar, 10 leje drejtimi te pezulluara per drejtim mjeti nen ndikimin e alkoolit dhe 12 leje drejtimi te terhequra per shpejtesi tej normave te lejuara matur me radar ne rrugen Interurbane kryesore Tirane-Durres. Ky eshte bilanci i aksionit te bere gjate nates ne Tirane-Durres. Nderkohe qe policia ben apel per kujdes.

“Eshte e pafalshme per kedo qe konstaton shkelje te tilla ne vende te populluara dhe pret nje reagim vetem nga policia, eshte koha qe te gjithe tu tregojne vendin atyre qe cenojne sigurine e jetes me te gjitha format e mundshme sociale dhe ligjore”- shkruan policia.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.