POEZIA/Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Die bitch die

I palarë e thonj pa prerë , gojë pis e arrogant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Ka një jet që thot carllëqe , e kujton se ësht brilant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Do të duket erudit, në çdo fush ësht injorant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Mëndje madh e shum fodull , qartësisht ësht delirant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Gjithë jetën ka pas hobi , korrupsionin gallopant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Pesqind mij drejt Gjermanisë , i dërgoi azilant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Ky lloj mostre nuk ndryshon ,dhe ne tru ti bësh transplant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Me drogë mbushi Shqiprinë, bandat e kan komandant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Në qiell taksa edhe çmime , inflacioni alarmant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo, je gjigand”

Ju shplan trurin me batuta , për kto pun ësht i veçant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Ka kapur çdo hallk të shtetit , me Kim Youngun ësht sfidant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Mbreti absolut i UNI -t , është zero tolerant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Me çitjane e dhonj paprerë , në përzgjedhje ësht letant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Dhe pse është ylberist , në shikim ësht diletant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

Në çmëndin të shkoj i lusin, sepse ësht një vend vakant
Shpullaxhinjtë e thërrasin , “jepi edo je gjigand”

 

Genc Shkëmbi

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.