Plasin MEMET në rrjet pas humbjes së Fleckenstein:EDO iku DAJA!

Humbja e Knut Fleckenstein në zgjedhjet për Parlamentin Europian ka shkaktuar heshtje dhe pikëllim edhe në rradhët e mazhorancës në Tiranë.

Politikani gjerman, që garonte nën siglën e SPD në Hamburg, nuk do të jetë më pjesë e Parlamentit Europian, duke humbur kështu edhe pozicionin e tij si raportues për Shqipërinë në KE.

Kaq ka mjaftuar që në rrjetet sociale të shpërthejnë meme ironizuese në adresë të politikanit gjerman, por edhe kryeministrit Edi Rama.

Image

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.