“Përpos ndonjë ka*lliku që lëshon, më duket njeri i drejtë”, Briken Fejzullai-Braçes: Po pse mor plak…

Ish-kryebashkiaku i natës Briken Fejzullai ka ironizuar e zv.Kryeministrin Erion Braçe në lidhje me deklaratën e këtij të fundit ku shprehet për protestën e sutentëve duke thënë se një klasë nuk mund të bllokojë një fakultet.

Fejzullai shkruan se nuk e njeh personalisht Braçen por më duket njeri i drejtë dhe me parime, ndryshe nga shumica e kolegëve të tij.

Ai përshprehet se ka një pyetje për zv.Kryeministrin: “Po pse mor plak… një klasë prej 140 vetësh, e cila ka 28 vjet që mban bllokuar një popull prej 3 milionësh, të duket gjë normale ty?”

Statusi i plotë i Briken Fejzullait në facebook:

Nuk e kam takuar kurrë dhe nuk e njoh personalisht Erjon Braçen, por përpos ndonjë ka*lliku që lëshon herë pas here në nxehje e sipër (shih rastin e Reneas për studentët), më duket njeri i drejtë dhe me parime, ndryshe nga shumica e kolegëve të tij, ndaj doja t’i bëja një pyetje të sinqertë që më lindi natyrshëm, kur lexova deklaratën që kishte bërë:

“Po pse mor plak… një klasë prej 140 vetësh, e cila ka 28 vjet që mban bllokuar një popull prej 3 milionësh, të duket gjë normale ty?”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.