Përndiqte ish gruan, arrestohet 43 vjeçari

Policia italiane ka arrestuar një  43-vjeçar shqiptar pasi përndiqte ish-gruan e tij.

43-vjeçari i shqiptar identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur u arrestua jashtë gjykatës, ku po zhvillohej seanca gjyqësore e divorcit.

Mediat italiane bëjnë të ditur se burri shqiptar përndiqte gruan dhe pas denoncimit të saj në polici, ai u dëbua në Shqipëri por edhe prej së largu vazhdonte që të përndiqte gruan.

Ditën e gjyqit, autoritetet italiane morën informacione se shqiptari ishte kthyer dhe sapo u përpoq të afrohej u arrestua para gjykatës.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.