Përmeti, Leskoviku dhe Kolonja, 3 perla të turizmit rural shqiptar

Shikoni këtë  galeri fotosh nga vendet më ekzotike dhe më të veçanta të Shqipërisë, ku ja vlen t’i vizitosh me patjetër.
Këto  foto tregojnë për banjat termale të Përmetit dhe disa zona të tjera fantastike në këtë vend, ku ka nizur turizmi rural dhe ai i aventurës.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.