Pensionistët radhë të gjata në sportele

7D98D458-CDE9-4F24-A1E6-1BC5C067D74D

Sot shenon data 3 dhjetor dhe nga një investigim i shpejtë i gazetareve tanë në pikat pranë sporteleve  ku pensionistet terheqin paratë ka radhë të gjata. Me poshtë shikoni fotot që flasin më shumë…/JD

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.