Pas përgjimit që bëri publik PD, nuk ka më vend për komente!

Ylli Manjani

Prokuroria e Krimeve të Rënda duhet të marrë të pandehur Agronin dhe Ermalin, megjithë rrjetin që pëmendet aty! Pavarësisht vendimit të Italisë!

Fatmiri nuk mund të jetë më anëtar i qeverisë!

Rama dhe Rilindja e tij nuk mund të qeverisin dot! Nuk kanë asnjë fytyrë e moral! Nuk gjetën dot një Ministër të Brendshëm, të pa përfshirë në histori krimesh e trafiqesh!!!

Nuk i ndihmon më askush! As “miqtë” e huaj! Faktet janë ulëritëse…

Sa më shpejt ta kuptojnë këtë gjë aq më mirë për ta! Akoma më mirë për vendin!

Është koha për të shpalosur një alternativë normaliteti dhe reformash agresive!

Rilindja nuk është më alternativë por pengesë!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.