Paketa “anti-shpifje”/ Rama: Shpifjet, sharjet, hiletë e gënjeshtrat, imagjinoni sikur fëmijëve…

Kryeministri Edi Rama e ka kthyer sërish vëmendjen te propozimi i bërë më herët, për një paketë ligjore “anti-shpifje”.

rama

 

“Imagjinoni për një moment sikur fëmijëve t’u mësonim se shpifjet, sharjet, hiletë e gënjeshtrat, janë mjete jo vetëm të lejueshme, po edhe të nevojshme për të mundur një kundërshtar! Sot këto mjete po u tregtohen përditë shqiptarëve nga humbësit politikë dhe kazanët mediatikë”, shkruan kreu i qeverisë në një shënim në Twitter.

Propozimi i kryeministrit ka ngjallur debat në opinionin publik.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.