Pak ujë me u la të shtunën mër vëlla se u qelbëm

-Del tek sheshi knaqesh mër vlla, sa bukur e kan bo!
-Ore po nuk keni ujë..
-Le po të futesh tek Pazari i ri Ri sa bukur e kan bo, ke qef me nejt.
-Ujë mër ujë nuk keni..
-Mos të flas pastaj për nga liqeni, i çon kalamojt aty dhe të knaqet fëmija o vlla.
-O daku ujë mer ujë ska ujë..
-Pale kur del me biçiklet nga rruga Kavajës të kumllat e kuqe..
-O lale viti 2019 mer jahu, e keni ujë n’shpi me? Me ça po laheni?
-Ehuu mir mir, i vetmi që po puno është Erjon Veliaj../ Brryli Broadway

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.