Gjykata foli, asgjë nuk vlen më…

Nga Skënder Minxhozi Ka pasur një heshtje të kujdesshme këto kohë nga ana e ndërkombëtarëve, sa herë që pyeteshin për sherrin mes Metës dhe Ramës, në lidhje me zgjedhjet lokale.…
Read More...