Teto Ollga ” Nderi Kombit”

Ilir Demalia Në fillim vitet 70' shoku Manush Myftiu, si sekretar i parë i Komitetit Partisë Tiranës shkonte dhe kontrollonte punën e partise dhe artit si propogandë e partisë në…
Read More...