Kjo është vajza që ‘Ta lo seen’

Të gjithë kemi pasur të paktën një rast në jetë që dikush na e ka lexuar mesazhin dhe nuk na është përgjigjur as kur ne i kemi bërë një pyetje. Na ka ndodhur edhe t`ia kemi lënë seen…
Read More...