Tezja e tij raportoi për ndihmë…

Një 16-vjeçarë ka rrizikuar jetën e tij pasi nuk kishte mundur të ikë në kohën e duhur nga banesa e tij dhe uji e kishte bllokuar, ndërsa ai ishte ngjitur në tarracën e shtëpisë,…
Read More...