Moderatorja jep këshilla për seksin

Moderatorja Aulona Musta, ndërsa ka folur mbi jetën seksuale, tha se seksi është shumë i rëndësishëm për të dhe partnerin e saj, dhe se për këtë, ajo përpiqet që ta mbajë sa më gjallë…
Read More...