Edi Rama i do të gjitha pushtetet!

Edi Rama. I vetmi institucion që ka mbetur ende i pa kapur është ai i presidentit, të cilin tashmë jo vetëm nuk e njeh, por edhe po shpejton që ta shkarkojë dhe zëvendësojë me ushtarë…
Read More...