Anës dijes, i panxënë…

Nga Dritan Shanaj Sot, ne shqiptarët shkojmë në spitale ku nuk shërohet dhe shkolla ku nuk mësohet. Ndërsa gjithnjë do ketë kohë për të rregulluar spitalet, koha për të ndrequr…
Read More...

Shthurja e shoqërisë

Nga ERL KODRA Fetarët janë armiq të lirisë, ndërsa miqtë e lirisë sulmojnë fenë, mendjet e larta dhe avokatët fisnik skllavërojnë shoshoqin, ndërsa servilët më të shëmtuar predikojnë…
Read More...