E vërteta vonon, por nuk harron!

Blendi Fevziu Më 4 mars 1929, 89 vjet më parë, një burrë i veshur shik, me pamje krejt perëndimore dhe me ecje që binte në sy në një qytet ende oriental si Tirana, mbërriti në…
Read More...