Ose “Gallup” ose populli ynë , nuk është në rregull

10 vendet me optimiste te botes.

Shqipëria në një statistikë të “Gallup” renditet si një nga vendet më optimiste  për ekononinë…

Loading...

Një studim e rendit vendin tonë  në 10 vendet optimiste per ekonominë  e tyre në botë. Shqiperia e 7-a. Burimi: Gallup.
Ka dhe nje statistike tjeter që të cmend më shumë se kjo por herë tjeter…/K.Tomorri

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.