Operacion ndërkombëtar, arrestohen në Durrës dhe Lezhë nga Policia italiane ROS

2 shqiptarë në kërkim

Politia italiane ROS ka arrestuar në Durrës dhe Lezhë dy shqiptarë  të arratisur  prej vitesh, kundër të cilëve qe lëshuar një urdhër arresti përtrafikun e paligjshëm të drogës.

Operacioni, q ëu zhvillua në Shqipëri, erdhi pas një hetimi të koordinuar me policinë e Triestes, Zyrën ndërlidhëse të  Policisë shqiptare ën Bari dhe Shërbimin Policor të bashkëpunimit Ndërkombëtar.

Dy shqiptarët janë Astrit Keci dhe Shkëlqim Sufja, që u habitësh shumë kur panë policinë në dyert e banesave të tyre ku ata fshiheshin që nga viti 2006.

Keci dhe Sufja ishin në krye të grupit Keci që operonte në Shijak dhe që është konsideruar si një nga organizatat kryesore të trafikut të drogës

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.