O Llesh, mbaje fjalën dhe jepe dorëheqjen!

Klodian Tomorri

Kur u emerua në detyrë, ministri i brendshem tha: Nese shihni një polic te dehur, ai polic jam unë. Nese shihni një polic që sillet keq me qytetarin, ai polic jam unë.

Por kur shohim një shef policie me k*r ne dorë, kush eshtë o Llesh?

Po kur shohim një komisariat të terë që jo vetem nuk merr denoncimin e një të miture në agresion seksual nga polici yt, por edhe i kercenon familjen, kush eshtë o Llesh?

Behu burre tani. Shko jep doreheqjen se nuk ke më nder në atë detyrë. Nuk të lë më vegla e shefit tend të policisë ta ngresh koken në atë detyrë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.