Nxirret nga ujërat e lumit Drin 66-vjeçari i pajetë, në breg kishte…(foto)

Nje person ka rene ne ujerat e lumit Drin dhe ka humbur jeten. Burimet thane se dyshohet qe ky person ka rene gjate oreve te mengjesit ne lumë.

Loading...

Trupi i personit te mbytur eshte nxjerre nga forcat e policise. Mesohet se mbante te veshur nje xhakete te zeze, pantolla te zeza dhe eshte i moshes 66 vjeçare. Ende nuk eshte identifikuar, por trupi i tij po dergohet ne morgun e spitalit rajonal te Shkodres. Dyshohet se eshte nje banor i lagjes Bahçallek.

Ne breg ka nje biçiklete çka tregon se shtetasi eshte rrezuar dhe ka rene ne uje.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.