Nuk ka vdekur përkushtimi dhe sakrifica!

Guxim Alimani

Ky eshte Kujtim Memia,elektricisti i Tropojes i cili se bashku me koleget e tij bene te mundur qe ne kete kohe te veshtire ne limitet e te jashtezakonshmes te kete energji elektrike te panderprere ne ç’do vater.

Besoj se duhet te na dominoje jo vetem shpirti kritik por dhe mirsjellja per te falenderuar ata heronj te gjalle qe sfidojne natyren….kjo ka te beje me frymen e sakrifices sesa me detyren.

Respekt

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.