Nobeli për Mjekësinë, triumfojnë dy mjekët që zbuluan terapinë për kancerin

Është dhënë në Stokholm të Suedisë çmimi Nobel 2018 për Mjekësinë.

Çmimi është marrë nga dy mjekë, një amerikan dhe një japonez, të cilët kanë fituar çmimin Nobel për kurimin e kancerit.

Amerikani James P Allison dhe japonezi Tasuku Honjo, dy imunologjistë, kanë zbuluar një terapi për forcimin e imunitetit gjatë kurimit të kancerit.p

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.